Zit je nu op de bank en ben je niet meer 100% blij met je huis? Is je woonkamer te klein voor al je spullen, staat je huis in de verkeerde wijk, heb je meer slaapkamers nodig of wil je juist kleiner gaan wonen, omdat je kinderen het huis uit zijn?

Goede deal?

Het is duidelijk. Je wilt iets veranderen. Maar waar begin je? Verhuizen kan overweldigend zijn, maar dat hoeft niet! Onze makelaar denkt graag met je mee in elke fase van het proces.

Ben je nog aan het overwegen om te verhuizen? Nodig ons dan uit voor een waardebepaling. Tijdens de waardebepaling stellen we de waarde van je huis vast, bepalen we samen met jou een verkoopstrategie en voorzien we je van tips om de waarde van je huis te verhogen.

Ben je er klaar voor om jouw woning in de verkoop te zetten? Dan kijken we graag of jouw wensen matchen met onze dienstverlening.

Wil je eerst op zoek naar een nieuwe woning? Dan vertellen we je graag over hoe we jouw kunnen ondersteunen bij de zoektocht en aankoop van een nieuw huis.

En wat je ook met ons wilt bespreken, een gesprek is natuurlijk altijd vrijblijvend. Het enige wat we van je vragen is een uurtje van je tijd.

Waar je ook voor kiest, wij gaan voor een perfecte match. Zodat jij volgende herfst helemaal happy bent met je nieuwe huis én tevreden terug kijkt op je verhuizing!

Regel jij de koffie? Dan nemen wij wat lekkers mee van Banketbakkerij Cees Blom. Een goede deal toch?

Ben je benieuwd hoe anderen onze dienstverlening ervaren? Lees onze klantbeoordelingen .