Geert van Wattum (1971) is geboren en getogen in Boven Pekela. Hij is getrouwd met Regina en heeft twee zonen, Jochem en Gerben. Geert woont met zijn gezin in Stadskanaal.

Makelaar met ruime ervaring

De eerste kneepjes van makelaarsvak leerde ik vanaf 1994 bij Makelaardij Smit in Stadskanaal, het kantoor dat later verder ging als Smit & De Jong. Na acht jaar maakte ik de overstap naar Staal Makelaardij in Groningen. Werken in een nieuwe omgeving met nieuwe mensen was een leerzame ervaring. Toch bleef Oost-Groningen trekken en daarom trad ik in 2005 in dienst bij Oosterveld Makelaardij in Stadskanaal.

Van Wattum Makelaardij Stadskanaal

Mijn wens was altijd al om mijn eigen makelaarskantoor te openen. Hoewel ik het prima naar mijn zin had, besloot ik in 2008 die droom uit te laten komen. In Stadskanaal opende ik Van Wattum Makelaardij. Met ruime ervaring als erkend makelaar run ik sindsdien mijn eenmanszaak. Van Wattum Makelaardij is aangesloten bij de NVM en werkt tegen concurrerende tarieven.

Mens en huis

Met veel plezier verbind ik mens en huis, ofwel huis en hart. Precies dát is wat mij in dit vak zo aanspreekt. Een huis kopen of verkopen is een gevoelskwestie. Daarom combineer ik deskundig, betrouwbaar advies met persoonlijk contact en een flexibele instelling. Zo ben ik ook buiten kantooruren bereikbaar. Bovendien ken ik de omgeving, de mensen en de regionale huizenmarkt en spreek ik desgewenst Gronings.

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek over uw persoonlijke situatie.