Verkoop van uw woning is een spannende, grote stap. Als vakbekwame, betrouwbare makelaar met oog voor persoonlijk contact maken wij die stap samen met u overzichtelijk en bereikbaar.

Advies over vraagprijs woning

De marktwaarde van een woning hangt onder meer af van de grootte van woning en erf, staat van de woning, de woningmarkt en lokale omstandigheden. Op basis van al deze factoren adviseren wij u gedegen over de vraagprijs.

Funda presentatie

Funda is de drukst bezochte huizenaanbodsite van Nederland. Hierop is het woningaanbod van alle NVM-makelaars te vinden. Biedt u uw huis via ons te koop aan, dan zorgen wij ervoor dat er een uitgebreide (foto)presentatie op Funda wordt geplaatst.

Huis te koop advertentie

Adverteren doet verkopen. Daarom plaatsen wij regelmatig een advertentie met ons woningaanbod in lokale en regionale media. Dit geeft u de mogelijkheid om extra aandacht op uw te verkopen huis te vestigen.

Bezichtiging ook buiten kantooruren

Wij begeleiden bezichtigingen door potentiële kopers op professionele wijze. Zowel overdag als buiten kantooruren tonen wij belangstellenden de woning en voorzien hen van de gewenste achtergrondinformatie.

Zakelijk onderhandelen

De verkoopprijs is meestal het resultaat van onderhandelingen. Wij voeren deze onderhandelingen met potentiële kopers op zakelijke, professionele wijze. Zo komen wij tot overeenkomsten die voor zowel de kopende als de verkopende partij bevredigend zijn.

Koopovereenkomst opstellen

Na overeenstemming over de verkoopprijs leggen wij in dit voorlopige koopcontract namens beide partijen de overeengekomen afspraken vast. Als beide partijen deze hebben ondertekend en de koopakte is definitief geworden, sturen wij deze naar een notaris voor het opstellen van een akte van levering.

Verkoop huis zorgvuldig afhandelen

In de periode tussen het tekenen van de koopakte en de overdracht moeten er nog enkele zaken worden geregeld. Zo moet er een eindinspectie van de woning komen, waarbij de meterstanden worden opgenomen. Wij begeleiden dit en houden bovendien de eventuele ontbindende voorwaarden in de koopakte in de gaten. Ook begeleiden wij u bij de gang naar de notaris voor definitieve overdracht van de woning.

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek over uw persoonlijke situatie.