Makelaar Alteveer

Opfunda beoordeeld met: 9,5

Huis verkopen Alteveer

Woon jij in Alteveer en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. Onze makelaar begeleidt je in het gehele proces van A tot Z, passend bij jouw situatie. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Hierin brengt jouw makelaar graag samen met jou de mogelijkheden in kaart.

Verkoopmakelaar Alteveer

Gratis waardebepaling Alteveer

Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw woning in Alteveer? Wij komen graag bij jou langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van jouw huis. Onze waardebepaling is altijd gratis.

Wonen in Alteveer

Geschiedenis
Alteveer is een dorp in de Nederlandse provincie Drenthe, gemeente De Wolden, met 810 inwoners per 1 januari 2021. Alteveer is een veenkolonie uit de zeventiende eeuw. Het is een lintdorp met aan de zuidkant van het lint enige nieuwbouw.
Duurzaam shoppen
Liefhebber van kringloop of vintage? Alteveer beschikt over een heuse ruilwinkel in de voormalige basisschool 't Zonnedal! Twee klaslokalen zijn ingericht als winkel en hier vind je huishoudelijke spulletjes, woonaccessoires, glaswerk of speelgoed en kleding. Ook kan je hier een kopje koffie of thee drinken.
Veel natuur
De omgeving bestaat uit landbouwgebied (veenontginningen) en kleine bospercelen. De omgeving biedt jou in alle seizoenen mooie landschappen om van te genieten.

Huis kopen Alteveer

Op zoek naar een woning in Alteveer maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Onze aankoopmakelaar helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Aankoopmakelaar Alteveer

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Alteveer en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaar heeft jarenlange ervaring met aankopen van een huis in Alteveer.

Huis kopen

Makelaar in Alteveer

Ben jij opzoek naar een makelaar in Alteveer?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Regina helpt je graag met het aankopen of verkopen van jouw woning in Alteveer.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in

Van Wattum Makelaardij
Saaksumborg 9
9502 WT Stadskanaal

Back to top

Wat is jouw huis waard?

Geert vertelt het je!

Gratis waardebepaling