Makelaar Buinen

Opfunda beoordeeld met: 9,5

Huis verkopen Buinen

Woon jij in regio Buinen en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. Onze makelaar begeleidt je in het gehele proces van A tot Z, passend bij jouw situatie. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Hierin brengt jouw makelaar graag samen met jou de mogelijkheden in kaart.

Verkoopmakelaar Buinen

Gratis waardebepaling Buinen

Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw woning in Buinen? Wij komen graag bij jou langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van jouw huis. Onze waardebepaling is altijd gratis.

Wonen in Buinen

Drenthe
Buinen (Drents: Bunen) is een dorp in de gemeente Borger-Odoorn, in de Nederlandse provincie Drenthe, gelegen op de Hondsrug.
Goed bereikbaar
Buinen is goed bereikbaar door de ligging aan de N374. Ook is er een aantal verblijfsaccommodaties te vinden in Buinen. Daarnaast ligt het dorp Borger met al haar voorzieningen om de hoek.
Rust en ruimte
Het is heerlijk wonen in Buinen. Hier ervaar je ultieme rust. De omgeving van Buinen wordt gekenmerkt door essen en dalgronden, maar ook veel bos en heide (Buinerveld). Tussen Borger en Buinen liggen twee hunebedden.

Huis kopen Buinen

Op zoek naar een woning in Buinen maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Onze aankoopmakelaar helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Aankoopmakelaar Buinen

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Buinen en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaar heeft jarenlange ervaring met het aankopen van een huis in Buinen.

Huis kopen

Makelaar Buinen

Opzoek naar een makelaar in Buinen?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Geert helpt je graag met het aankopen en verkopen van jouw woning in Buinen.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in

Van Wattum Makelaardij
Saaksumborg 9
9502 WT Stadskanaal

Back to top

Wat is jouw huis waard?

Geert vertelt het je!

Gratis waardebepaling