Makelaar Mussel

Opfunda beoordeeld met: 9,5

Huis verkopen Mussel

Woon jij in Mussel en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. Onze makelaar begeleidt je in het gehele proces van A tot Z, passend bij jouw situatie. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Hierin brengt jouw makelaar graag samen met jou de mogelijkheden in kaart.

Verkoopmakelaar Mussel

Gratis waardebepaling Mussel

Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw woning in Mussel? Wij komen graag bij jou langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van jouw huis. Onze waardebepaling is altijd gratis.

Wonen in Musselkanaal

Geschiedenis
Mussel is een betrekkelijk jong dorp. Het is ontstaan in de negentiende eeuw op een zandrug in het veengebied langs de Mussel-Aa. Gronings: De Muzzel. Het oudste deel van het dorp ligt aan de weg van Musselkanaal.
Goede ligging
Mussel is goed bereikbaar met regelmatige busverbindingen richting Emmen, Stadskanaal, Veendam en alle tussenliggende plaatsen. Ook rijd je met de auto zo de weg op richting Groningen of Assen. Hier ben je binnen 3 kwartier. Binnen enkele minuten sta je zelfs al op Duitse grond.
Veel natuur
In de jaren negentig is het Lindenbos aangeplant. Met daarbij het multifunctionele Lindenmeertje, want het heeft ook nog een strandje, als het hard genoeg vriest wordt er op het meertje natuurlijk ook geschaatst.

Huis kopen Mussel

Op zoek naar een woning in Mussel maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Onze aankoopmakelaar helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Aankoopmakelaar Mussel

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Mussel en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaar heeft jarenlange ervaring met aankopen van een huis in Mussel.

Huis kopen

Makelaar in Mussel

Ben jij opzoek naar een makelaar in Mussel?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Regina helpt je graag met het aankopen of verkopen van jouw woning in Mussel.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in

Van Wattum Makelaardij
Saaksumborg 9
9502 WT Stadskanaal

Back to top

Wat is jouw huis waard?

Geert vertelt het je!

Gratis waardebepaling