Een huis kopen in Stadskanaal
samen met Van Wattum Makelaardij

Huis kopen in Stadskanaal?

Heb jij je droomhuis gevonden in de regio Stadskanaal? Pas dan op, want ook liefde voor een huis maakt blind! Wij zorgen ervoor dat de verliefdheid niet uit de hand gaat lopen en bewaken jouw eisen en woonwensen. Als ervaren NVM-makelaar laten wij ons niet leiden door emoties en zorgen wij ervoor dat jij een huis koopt tegen de best mogelijke voorwaarden en laagst mogelijke prijs.

Zullen we eens kennismaken?

Wat doet een aankoopmakelaar?

Heb jij eindelijk dé woning gevonden waar je naar zocht? En ben je klaar om te kopen dan is nu het moment aangebroken om een aankoopmakelaar in te schakelen. Bij Van Wattum Makelaardij hebben wij jarenlange ervaring met aankopen en helpen jou graag met het volgende:

  • Gaan mee naar de bezichtiging en signaleren mogelijke gebreken
  • Blijven objectief, zodat jij jouw wensen niet uit het oog verliest
  • Zorgen voor een scherpe onderhandeling
  • Bieden persoonlijke begeleiding en objectief advies tijdens het gehele aankoopproces
  • Controleren de koopakte
  • Verzorgen de afwikkeling
Aankoopmakelaar Stadskanaal

Samen de zoektocht naar jouw droomhuis starten?

Aankoopmakelaar Van Wattum Makelaardij

Met onze aankoopmakelaar zit je goed
Met onze jarenlange ervaring en kennis van de lokale markt kan je met een vertrouwd gevoel de zoektocht naar jouw nieuwe woning starten. Wij helpen je bij elke stap.
Wij helpen jouw woonwensen te realiseren
We brengen jouw woonwensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Samen maken we slimme keuzes
Wanneer jij een nieuwe woning op het oog hebt, is het onze taak om ervoor te zorgen dat deze woning echt de woning is die het lijkt te zijn. Wij begeleiden je bij elke stap.

Huis kopen in regio Stadskanaal?

Tegenwoordig is het vinden van een woning niet zo gemakkelijk. Wanneer je dan een woning hebt gevonden dat voldoet aan jouw wensen, wil je wel kans maken om de woning te kunnen kopen. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar vergroot jij deze kans. Je krijgt namelijk professioneel advies over alle stappen die gezet moeten worden binnen het aankoopproces.

Een realistisch bod

Heb je eenmaal besloten dat ene huis te willen kopen, dan onderhandelen we namens jou net zo lang tot de prijs naar een realistische waarde is teruggebracht. Onderhandelen is immers ons vak. Je zal niet de eerste koper zijn die duizenden of zelfs tienduizenden euro's bespaart. Wil je meer informatie of eens vrijblijvend kennismaken? Bel ons gerust via 0599 - 61 33 66, mail naar info@vanwattummakelaardij.nl of vul het contactformulier in.

Contactformulier invullen

Onze aankoopmakelaar staat voor je klaar

Hulp nodig bij het kopen van je droomhuis?

Wat onze klanten vinden:

10 Anoniem Brabantselaan 18 21 dec. 2022

Het is zeer prettig verlopen. Geert van Wattum heeft heel veel kennis van de markt en is zeer deskundig

8.5 Anoniem Zonnedauwlaan 18 15 dec. 2022

De samenwerking is erg prettig verlopen. Duidelijke uitleg van alle zaken. Ook zeer tevreden over de fotograaf.

8.8 Mevr. Ellie Bentlage Hoofdstraat 80 B 09 dec. 2022

Hele fijne gewone makelaar, goed begeleid door hem. Niet alleen bij de verkoop van ons eigen woning, maar ook bij de aankoop van onze huidige woning.

10 Mevr. Wilma Pathuis De Weegbree 24 08 nov. 2022

Leuke en Enthousiaste man die er voor zorgt dat de woning snel en soepel in de verkoop gaat. Contact gaat snel en alles is duidelijk.

10 Anoniem Scheperijweg 8 31 okt. 2022

Onze makelaar heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Alles is in goed overleg gegaan. Regelmatig contact en terug koppeling. Houdt zich aan afspraken. Fijn persoon. Eerlijk. Meedenkend. Betrouwbaar.

10 Dhr. Klaas Wierenga Vlouwakkers 37 28 okt. 2022

Geert heeft ons geweldig geholpen met de verkoop van onze woning. Hij heeft de woning goed in de markt gezet en daarmee was de woning snel en goed verkocht. Daarnaast een hele fijne en sociale man,...

10 Ben En Jannie Eelsing Omloop 67 14 okt. 2022

Alles is goed gegaan , de makelaar heeft goed geluisterd naar de wensen en we zijn goed ingelicht. Zal onze makelaar aan iedereen aanbevelen.

9.0 Dhr. en mw. Geerts Azaleastraat 75 13 okt. 2022

Eerlijk en kennis van de markt Is persoonlijk en vakkundig Geeft ook heel duidelijk aan wat je kunt verwachten , dat is heel prettig je weet waar je aan toe bent

9.0 Dhr. Messchendorp Spreeuwenhof 6 22 jul. 2022

Van Wattum is een bevlogen en uiterst sympathieke man met verstand van zaken. Hij begeleid je van het begin tot het eind. Hij heeft de verkoop van ons huis naar alle tevredenheid geregeld.

8.3 Dhr. Winter Kleine Borg 5 19 jul. 2022

Prima makelaar! Persoonlijke begeleiding, duidelijk verkooptraject, maar alles in samenspraak en met goedkeuring van de verkoper.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Van Wattum Makelaardij
Saaksumborg 9
9502 WT Stadskanaal

Back to top

Wat is jouw huis waard?

Geert vertelt het je!

Gratis waardebepaling