Een huis kopen in Stadskanaal

Op zoek naar een woning in regio Stadskanaal? Van Wattum Makelaardij denkt graag met je mee!

Aankoopmakelaar Stadskanaal

Vertrouwd aankopen
Met onze jarenlange ervaring en kennis van de lokale markt kan je met een vertrouwd gevoel de zoektocht naar jouw nieuwe woning starten. Wij helpen je bij elke stap.
Jouw wensen voorop
We brengen jouw woonwensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Slimme keuzes
Wanneer jij een nieuwe woning op het oog hebt, is het onze taak om ervoor te zorgen dat deze woning echt de woning is die het lijkt te zijn. Wij begeleiden je bij elke stap.

Huis kopen met Makelaar Geert

"Met enorm veel plezier en enthousiasme zorg ik ervoor dat dát droomhuis binnenkort ook echt van jou is!" - Geert van Wattum

Hoe bemachtig jij je droomhuis?
"Scrollend op funda zie jij je droomhuis opeens voorbij komen. Wauw, wat zou dat mooi zijn als dát ons nieuwe thuis wordt. Vaak hoor ik als makelaar dat het vinden van een droomhuis lastig is. Maar als je het dan eenmaal hebt gevonden, maakt de liefde voor het huis je snel blind. De vraag is: hoe ga jij dit droomhuis bemachtigen?

Rekening houden met jouw situatie
En heb je zelf alles wel goed bekeken, verkeert het huis in een goede staat en kun je jouw eventuele verbouwplannen hier waarmaken? Als we samen op pad gaan, zorg ik voor de objectieve bril. Ik help vanaf de eerste bezichtiging tot de laatste handtekening. Ik kom graag eens bij je langs om mijn werkwijze te bespreken.


Vrijblijvend kopje koffie Geert van Wattum 2
Makelaar Stadskanaal Van Wattum Makelaardij

Samen de zoektocht naar jouw droomhuis starten?

Wat onze klanten vinden:

10 Marc B 19 mei 2024

Fijne makelaar die goed met je meedenkt. Zowel in aankoop als verkoop. Prettig realistische houding en nette no-nonsense benadering.

10 Thijs Blokzijl 12 mei 2024

Zeer prettige, sociale en eerlijke makelaar. Tijdens bezichtigingen erg duidelijk en compleet verhaal. Heeft alle tijd en geeft je geen gehaast gevoel.

10 Stijn Fun 08 mei 2024

Goede makelaar! Geert nam ruim de tijd om alles uit te leggen, gaf eerlijk advies en was erg behulpzaam. Al met al een positieve ervaring!

10 Sophie Spreen 07 mei 2024

Fijne makelaar, goede ervaringen met de bezichtigingen!

10 Esther Tolk 06 mei 2024

Vandaag bezichtiging gehad duidelijk en eerlijk advies gekregen

10 Charlotte P 05 mei 2024

Goede makelaar! Onlangs een bezichtiging gehad bij Van Wattum Makelaardij die erg prettig was! De makelaar was kundig, realistisch en had kennis van zaken.

10 Wia 03 mei 2024

Prettig in de omgang. Duidelijke informatie. Ruim voldoende tijd voor de rondleiding. Dank je wel Geert.

10 Fred Siebers 25 apr. 2024

Wij hebben een zeer plezierige bezichtiging gehad van deze makelaar. De makelaar is deskundig, er was voldoende tijd om de woning te bekijken en er werd duidelijke uitleg gegeven. De woning was niet...

8.0 Anoniem Boven Westerdiep 40 18 dec. 2023

Een goede persoonlijke begeleidng en goede klantvriendelijke benadering. Ook goed alles in overleg gedaan.

10 Ellen van der Vries 17 dec. 2023

Wij hebben voor Geert gekozen vanwege hoe hij overkomt: authentiek, betrouwbaar en sociaal. Een makelaar die aansluit bij de mensen uit de regio. De verkoop van ons huis is snel en goed gegaan. Blij...

Woning kopen in Stadskanaal?

Heb jij je droomhuis gevonden in de regio Stadskanaal? Pas dan op, want ook liefde voor een huis maakt blind! Wij zorgen ervoor dat de verliefdheid niet uit de hand gaat lopen en bewaken jouw eisen en woonwensen. Als ervaren NVM-makelaar laten wij ons niet leiden door emoties en zorgen wij ervoor dat jij een huis koopt tegen de best mogelijke voorwaarden en laagst mogelijke prijs.

Zullen we eens kennismaken?

Wat doet een aankoopmakelaar?

Heb jij eindelijk dé woning gevonden waar je naar zocht? En ben je klaar om te kopen dan is nu het moment aangebroken om een aankoopmakelaar in te schakelen. Bij Van Wattum Makelaardij hebben wij jarenlange ervaring met aankopen en helpen jou graag met het volgende:

  • Gaan mee naar de bezichtiging en signaleren mogelijke gebreken
  • Blijven objectief, zodat jij jouw wensen niet uit het oog verliest
  • Zorgen voor een scherpe onderhandeling
  • Bieden persoonlijke begeleiding en objectief advies tijdens het gehele aankoopproces
  • Controleren de koopakte
  • Verzorgen de afwikkeling

Een realistisch bod

Heb je eenmaal besloten dat ene huis te willen kopen, dan onderhandelen we namens jou net zo lang tot de prijs naar een realistische waarde is teruggebracht. Onderhandelen is immers ons vak. Je zal niet de eerste koper zijn die duizenden of zelfs tienduizenden euro's bespaart. Wil je meer informatie of eens vrijblijvend kennismaken?

Contactformulier invullen

Onze aankoopmakelaar staat voor je klaar

Hulp nodig bij het kopen van je droomhuis?

Vul het contactformulier in

Of bereik ons direct via onderstaande gegevens

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Van Wattum Makelaardij
Saaksumborg 9
9502 WT Stadskanaal

Back to top

Wat is jouw huis waard?

Geert vertelt het je!

Gratis waardebepaling