Gratis waardebepaling Stadskanaal

Weten wat jouw woning waard is? Van Wattum Makelaardij helpt je graag verder!

Wat is jouw woning waard?

Ben je van plan om te verhuizen en/of ben je benieuwd naar wat jouw woning waard is? Dan kun je een gratis en vrijblijvende waardebepaling bij ons aanvragen. Bij van Wattum Makelaardij hebben we jarenlange ervaring en kennis over de actuele woningmarkt. Op basis van deze kennis, ervaring en de regionale markt bepalen wij de waarde van je huis en kunnen we je een realistische verkoopprijs adviseren. Hoe deze waarde tot stand komt vertellen we je in een persoonlijk gesprek, inclusief tips en tricks. Hierna kun jij nog rustig beslissen of je met ons in zee wilt gaan.

Geert Van Wattum Inmeten

Plan je gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling Stadskanaal

Een waardebepaling is een schatting van de waarde van jouw woning. Onze makelaar Geert komt graag bij je langs om de woning op te nemen. Dit doet hij in 3 stappen: Een afspraak plannen en het vooronderzoek, het locatie bezoek en de waardebepaling met verkoopadvies. In het vooronderzoek wordt informatie gezocht over: de verkochte huizen in jouw wijk, marktinformatie en statistieken over de prijsontwikkeling in jouw regio, de ligging en de faciliteiten in de omgeving. Hij zal vervolgens een advies verkoopprijs bepalen na schatting van de waarde van jouw woning. Let op, dit is dus GEEN taxatie!

Neem contact met ons op!

Vraag nu een gratis waardebepaling aan

Neem via het formulier contact op met ons! Of bel ons om direct een afspraak te maken.

Jouw kansen op de woningmarkt!

Wil jij een gratis waardebepaling van je huis? Maak dan nu een afspraak. Naast de woningwaarde bespreken wij ook mogelijke kansen en/of zwaktes van je huis. Zo weet jij precies of je mogelijk de verkoopwaarde kunt verhogen en wat jouw (verkoop)kansen zijn op de woningmarkt.

De waardebepaling is onder andere gebaseerd op:

  • vergelijkbare woningen
  • de staat van onderhoud
  • de omgeving
  • kadastrale gegevens

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Van Wattum Makelaardij
Saaksumborg 9
9502 WT Stadskanaal

Back to top

Wat is jouw huis waard?

Geert vertelt het je!

Gratis waardebepaling