Makelaar Borger

Opfunda beoordeeld met: 9,5

Huis verkopen Borger

Woon jij in regio Borger en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. Onze makelaar begeleidt je in het gehele proces van A tot Z, passend bij jouw situatie. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Hierin brengt jouw makelaar graag samen met jou de mogelijkheden in kaart.

Verkoopmakelaar Borger

Gratis waardebepaling Borger

Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw woning in Borger? Wij komen graag bij jou langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van jouw huis. Onze waardebepaling is altijd gratis.

Wonen in Borger

Grootste hunebed van Nederland
Deze ligt in Borger! In de directe omgeving van Borger liggen nog 2 andere hunebeden, ook het nieuwe Hunebedcentrum is gelegen in Borger. Al deze hunebedden laat zien hoe oud Borger al is, veel historie in dit dorp dus.
Genoeg voorzieningen
Denk aan een bibliotheek, meerdere (sport)verenigingen, scoutinggroepen, een sporthal, zwembad, winkels, basisscholen, een middelbare school, campings, restaurants en een theater.

Huis kopen Borger

Op zoek naar een woning in Borger maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Onze aankoopmakelaar helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Aankoopmakelaar Borger

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Borger en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaar heeft jarenlange ervaring met het aankopen van huizen in Borger.

Huis kopen

Makelaar Borger

Op zoek naar een makelaar in Borger?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Regina helpt je graag met het aankopen en verkopen van jouw woning in Borger.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in

Van Wattum Makelaardij
Saaksumborg 9
9502 WT Stadskanaal

Back to top

Wat is jouw huis waard?

Geert vertelt het je!

Gratis waardebepaling