Huis verkopen Stadskanaal

Huis verkopen in Stadskanaal? Met een gerust hart proefverkopen: geen verkoop, geen kosten
100% zekerheid
Als je kiest voor proefverkopen kun je eerst gratis uitproberen of onze dienstverlening bij je past. Je zit nergens aan vast.
Geen risico's
Wanneer je toch wilt stoppen, ben je geen kosten kwijt. Hierdoor loop je geen enkel risico en betaal je alleen bij tevredenheid met onze diensten.
Geen verkoop, geen kosten
Je kunt onze verkoopdienst met een gerust hart uitproberen! Zonder risico, zonder kosten vooraf. Zo simpel werkt het.

Samen verkopen we jouw huis

Het verkopen van je huis is een spannende stap. Het einddoel is duidelijk: je wilt je woning verkopen tegen de beste prijs én voorwaarden. De weg ernaar toe is soms lastig, met bochten of soms zelfs met een paar hobbels. Makelaar Geert kent de weg en helpt je bij het complete verkoopproces. Wij hebben een passie voor ons vak en bovenal een passie voor jouw huis. Vanaf de eerste handdruk zijn onze afspraken helder en nemen we de tijd voor jou. Ga jij met ons op weg?

Verkopen met Van Wattum Makelaardij

✔ Proefverkopen: probeer onze verkoopdienst gratis uit
✔ Wij gaan voor de beste optie voor jou
✔ Groningse nuchterheid: altijd een eerlijk advies
✔ Altijd één vast aanspreekpunt
✔ Regiokenner in Stadskanaal e.o.

  Ik wil kennismaken!

  Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

  Proefverkopen: geen verkoop, geen kosten

  Je huis verkopen is vaak een grote stap in je leven. Daarom leggen we je graag in heldere stappen uit hoe dit proces in zijn werk gaat. Twijfel je nog? Je kunt bij ons met een gerust hart proefverkopen. Dat betekent dat je onze verkoopdienst helemaal gratis kunt uitproberen. Als het je niet bevalt, kun je kosteloos stoppen. Bovendien betaal je bij ons altijd pas als wij je huis hebben verkocht.

  Wat onze klanten vinden

  8.0 Anoniem Boven Westerdiep 40 18 dec. 2023

  Een goede persoonlijke begeleidng en goede klantvriendelijke benadering. Ook goed alles in overleg gedaan.

  10 Ellen van der Vries 17 dec. 2023

  Wij hebben voor Geert gekozen vanwege hoe hij overkomt: authentiek, betrouwbaar en sociaal. Een makelaar die aansluit bij de mensen uit de regio. De verkoop van ons huis is snel en goed gegaan. Blij...

  10 Mevr. Ron Fernhout Tichelweg 6 14 dec. 2023

  Geert van watten is de leukste beste en eerlijkste makelaar die je kan hebben. Is altijd bereid te helpen of te antwoorden als je vragen hebt. Ik geef niet snel een 10 maar hij en zijn vrouw Regiena...

  9.5 Anoniem Rozenlaan 48 14 dec. 2023

  We hadden regelmatig contact, over de voortgang van de verkoop van de woning. Je wordt goed op de hoogte gehouden. We vonden het een prettige en ontspannen samenwerking.

  10 Mevr. Leppink Drouwenerstraat 1 28 nov. 2023

  Een makelaar met een hard van goud!! Echt een mensenmens. Eerlijk en oprecht. Super fijne, goeie samenwerking! Verbindt huis en hart, staat op z’n site. Dit maken ze samen helemaal waar!

  8.8 Anoniem H.B. Hulsmanstraat I 41 28 nov. 2023

  Alles werd voor ons geregeld door onze makelaar en stond altijd voor ons klaar bij eventuele vragen. Top makelaar .

  9.0 Anoniem Dorpsstraat 92 20 nov. 2023

  Goed contact , neemt de tijd voor jouw en de bezichtigingen. Houd je van alles op de hoogte .een belletje en hij staat er voor je

  9.0 Jitze Warris Zwaard 1 08 nov. 2023

  Prima makelaar, vriendelijk, deskundig. Begeleiding uitstekend. De contacten waren vanzelfsprekend goed.

  9.0 Anoniem Tammingaborg 10 06 nov. 2023

  Het contact was zeer goed! Begreep snel wat ik wilde. Gaf goed uitleg over zijn adviezen en die bleken later ook bewaarheid. Dit gaf vertrouwen en hij kwam zijn afspraken na.

  9.0 Dhr. Harrie Bakker Scheperslaan 5 17 okt. 2023

  We hebben de samenwerking als prettig ervaren. Heerlijk kunnen spreken in dialect en dat was voor mijn ouders heel fijn. Alles wat er is afgesproken en gezegd is ook nagekomen.

  Woning verkopen Stadskanaal

  Tijd voor jouw situatie
  Voor elke klant nemen we de tijd, dus ook voor jou. Elke vraag wordt beantwoord. Het contact wordt door al onze klanten als prettig ervaren. De klik die we hebben met onze klanten vinden wij het belangrijkste. We gaan altijd voor de beste optie voor jou, en kiezen niet voor eigen gewin. Deze eerlijkheid en oprechtheid wordt gewaardeerd en daar zijn wij trots op.
  Leukste bezichtigingen
  Een huis verkopen of voor het eerst een huis aankopen is natuurlijk een spannende gebeurtenis. Maar, het mag ook best een beetje leuk zijn! Met makelaar Geert ben je verzekerd van de leukste bezichtigingen in regio Stadskanaal. Je wilt niet worden opgejaagd als het gaat om huizen bekijken of je eigen woning verkopen. Bij ons kan jij je op je gemak voelen.
  Specialistisch topteam
  Wij houden namelijk van wat we doen. Wij doen altijd ons uiterste best. We halen alles eruit wat er in zit. Het regelwerk kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Met onze full-service dienstverlening ontzorgen wij je van A tot Z. We houden je van alle stappen op de hoogte. Als nuchtere Groningers nemen wij je met gevoel mee in het verkoopproces, maar blijven wel met beide benen op de grond staan.

  Huis verkopen in Stadskanaal en omgeving

  Bij het verkopen van je huis geldt een simpel principe: hoe groter de belangstelling, hoe hoger de verkoopopbrengst kan uitvallen. Tegenwoordig vraagt de verkoop van een woning dan ook steeds meer een marketinggerichte aanpak, waarbij alle moderne technieken worden ingezet.

  Dit realiseren wij door de woning optimaal te presenteren en te promoten. Naast een opvallende, kwalitatieve woningpresentatie zorgen we er samen voor dat de verkoopstrategie die wij hanteren past bij jouw wensen en situatie. Wij vinden het belangrijk om jou als klant goed te kennen. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact. Door echt te kijken en te luisteren naar jouw situatie – hoe die ook mag zijn – kunnen wij onze verkoopstrategie zo aanpassen, zodat jij je er prettig bij voelt. Dat is waar het uiteindelijk om draait. Wij kijken verder dan de horizon en doen wat wij beloven. Wij verkopen je huis voor de beste prijs en voorwaarden.

  Ja, ik wil een vrijblijvend informatiegesprek!

  Verkooppakket Van Wattum Makelaardij
  0 +

  tevreden klanten

  0

  is ons gemiddelde rapportcijfer

  0 +

  leuke bezichtigingen

  24/7 op de hoogte

  Wij snappen dat je graag op de hoogte wordt gehouden van nieuwe ontwikkelingen rondom de verkoop van jouw woning. Daarom krijg je bij ons jouw eigen online klantdossier, waarin ik alle vorderingen noteer. Hierdoor ben jij continu op de hoogte, 24 uur per dag!

  Van Wattum Huis verkopen Stadskanaal Verhuizen

  Samen met ons jouw woning verkopen?

  Geert van Wattum staat voor je klaar!

  Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag - vrijblijvend - bij je langs om je meer te vertellen over onze dienstverlening.

  Jouw droomwoning nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Van Wattum Makelaardij
  Saaksumborg 9
  9502 WT Stadskanaal

  Back to top

  Wat is jouw huis waard?

  Geert vertelt het je!

  Gratis waardebepaling