Huis verkopen Stadskanaal

Huis verkopen in Stadskanaal? Met een gerust hart proefverkopen: geen verkoop, geen kosten

100% zekerheid
Als je kiest voor proefverkopen kun je eerst gratis uitproberen of onze dienstverlening bij je past. Je zit nergens aan vast.
Geen risico's
Wanneer je toch wilt stoppen, ben je geen kosten kwijt. Hierdoor loop je geen enkel risico en betaal je alleen bij tevredenheid met onze diensten.
Geen verkoop, geen kosten
Je kunt onze verkoopdienst met een gerust hart uitproberen! Zonder risico, zonder kosten vooraf. Zo simpel werkt het.

Samen verkopen we jouw huis in Stadskanaal

De weg naar zorgeloos verkopen

"Het verkopen van je huis is een spannende stap. Het einddoel is duidelijk: je wilt je woning verkopen tegen de beste prijs én voorwaarden. De weg ernaar toe is soms lastig, met bochten of soms zelfs met een paar hobbels. Als makelaar ken ik de weg op mijn duimpje en helpt je bij het complete verkoopproces.

Tijd voor jouw situatie

Samen met Regina werken we met veel enthousiasme aan de verkoop. We hebben een passie voor ons vak en bovenal een passie voor jouw huis. Vanaf de eerste handdruk zijn onze afspraken helder en nemen we de tijd voor jou. Je kunt rekenen op een eerlijk en nuchter advies, we zijn bovenal nuchtere Groningers. Ga jij met ons op weg?" - Geert van Wattum

Leukste bezichtigingen Geert van Wattum 1

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Verkopen in Stadskanaal met Van Wattum Makelaardij

✔ Proefverkopen: probeer onze verkoopdienst gratis uit
✔ Wij gaan voor de beste optie voor jou
✔ Groningse nuchterheid: altijd een eerlijk advies
✔ Altijd één vast aanspreekpunt
✔ Regiokenner in Stadskanaal e.o.

  Ik wil kennismaken!

  Jouw makelaar in Stadskanaal

  10 Marc B 19 mei 2024

  Fijne makelaar die goed met je meedenkt. Zowel in aankoop als verkoop. Prettig realistische houding en nette no-nonsense benadering.

  10 Thijs Blokzijl 12 mei 2024

  Zeer prettige, sociale en eerlijke makelaar. Tijdens bezichtigingen erg duidelijk en compleet verhaal. Heeft alle tijd en geeft je geen gehaast gevoel.

  10 Stijn Fun 08 mei 2024

  Goede makelaar! Geert nam ruim de tijd om alles uit te leggen, gaf eerlijk advies en was erg behulpzaam. Al met al een positieve ervaring!

  10 Sophie Spreen 07 mei 2024

  Fijne makelaar, goede ervaringen met de bezichtigingen!

  10 Esther Tolk 06 mei 2024

  Vandaag bezichtiging gehad duidelijk en eerlijk advies gekregen

  10 Charlotte P 05 mei 2024

  Goede makelaar! Onlangs een bezichtiging gehad bij Van Wattum Makelaardij die erg prettig was! De makelaar was kundig, realistisch en had kennis van zaken.

  10 Wia 03 mei 2024

  Prettig in de omgang. Duidelijke informatie. Ruim voldoende tijd voor de rondleiding. Dank je wel Geert.

  10 Fred Siebers 25 apr. 2024

  Wij hebben een zeer plezierige bezichtiging gehad van deze makelaar. De makelaar is deskundig, er was voldoende tijd om de woning te bekijken en er werd duidelijke uitleg gegeven. De woning was niet...

  8.0 Anoniem Boven Westerdiep 40 18 dec. 2023

  Een goede persoonlijke begeleidng en goede klantvriendelijke benadering. Ook goed alles in overleg gedaan.

  10 Ellen van der Vries 17 dec. 2023

  Wij hebben voor Geert gekozen vanwege hoe hij overkomt: authentiek, betrouwbaar en sociaal. Een makelaar die aansluit bij de mensen uit de regio. De verkoop van ons huis is snel en goed gegaan. Blij...

  Woning verkopen Stadskanaal

  Tijd voor jouw situatie
  Een huis verkopen of voor het eerst een huis aankopen is natuurlijk een spannende gebeurtenis. Maar, het mag ook best een beetje leuk zijn! Met makelaar Geert ben je verzekerd van de leukste bezichtigingen in regio Stadskanaal. Je wilt niet worden opgejaagd als het gaat om huizen bekijken of je eigen woning verkopen. Bij ons kan jij je op je gemak voelen.
  Leukste bezichtigingen
  Voor elke klant nemen we de tijd, dus ook voor jou. Elke vraag wordt beantwoord. Het contact wordt door al onze klanten als prettig ervaren. De klik die we hebben met onze klanten vinden wij het belangrijkste. We gaan altijd voor de beste optie voor jou, en kiezen niet voor eigen gewin. Deze eerlijkheid en oprechtheid wordt gewaardeerd en daar zijn wij trots op.
  Specialistisch topteam
  Het regelwerk kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Met onze full-service dienstverlening ontzorgen wij je van A tot Z. We houden je van alle stappen op de hoogte. Als nuchtere Groningers nemen wij je met gevoel mee in het verkoopproces, maar blijven wel met beide benen op de grond staan.

  Huis verkopen in Stadskanaal en omgeving

  Grotere belangstelling is hogere verkoopprijs

  Bij het verkopen van je huis geldt een simpel principe: hoe groter de belangstelling, hoe hoger de verkoopopbrengst kan uitvallen.

  Opvallende woningpresentatie in Stadskanaal

  Tegenwoordig vraagt de verkoop van een woning dan ook steeds meer een marketinggerichte aanpak, waarbij alle moderne technieken worden ingezet. Dit realiseren wij door de woning optimaal te presenteren en te promoten. Naast een opvallende, kwalitatieve woningpresentatie zorgen we er samen voor dat de verkoopstrategie die wij hanteren past bij jouw wensen en situatie.

  Verkoopstrategie waar je je prettig bij voelt

  Wij vinden het belangrijk om jou als klant goed te kennen. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact. Door echt te kijken en te luisteren naar jouw situatie – hoe die ook mag zijn – kunnen wij onze verkoopstrategie zo aanpassen, zodat jij je er prettig bij voelt. Dat is waar het uiteindelijk om draait. Wij kijken verder dan de horizon en doen wat wij beloven. Wij verkopen je huis voor de beste prijs en voorwaarden.

  Ja, ik wil een vrijblijvend informatiegesprek!

  Verkooppakket Van Wattum Makelaardij
  0 +

  tevreden klanten

  0

  is ons gemiddelde rapportcijfer

  0 +

  leuke bezichtigingen

  Altijd op de hoogte met Van Wattum Makelaardij

  Wij snappen dat je graag op de hoogte wordt gehouden van nieuwe ontwikkelingen rondom de verkoop van jouw woning. Daarom krijg je bij ons jouw eigen online klantdossier, waarin ik alle vorderingen noteer. Hierdoor ben jij continu op de hoogte, 24 uur per dag!

  Proefverkopen: huis niet verkocht, geen kosten

  Je huis verkopen is vaak een grote stap in je leven. Daarom leggen we je graag in heldere stappen uit hoe dit proces in zijn werk gaat. Twijfel je nog? Je kunt bij ons met een gerust hart proefverkopen. Dat betekent dat je onze verkoopdienst helemaal gratis kunt uitproberen. Als het je niet bevalt, kun je kosteloos stoppen. Bovendien betaal je bij ons altijd pas als wij je huis hebben verkocht.

  Samen met ons jouw woning verkopen in Stadskanaal?

  Geert van Wattum is jouw makelaar in Stadskanaal

  Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag - vrijblijvend - bij je langs om je meer te vertellen over onze dienstverlening.

  Mail jezelf het laatste woningaanbod

  Van Wattum Makelaardij
  Saaksumborg 9
  9502 WT Stadskanaal

  Back to top

  Wat is jouw huis waard?

  Geert vertelt het je!

  Gratis waardebepaling