Huis verkopen in Stadskanaal?
Met een gerust hart proefverkopen: geen verkoop, geen kosten

100% zekerheid
Als je kiest voor proefverkopen kun je eerst gratis uitproberen of onze dienstverlening bij je past. Je zit nergens aan vast.
Geen risico's
Wanneer je toch wilt stoppen, ben je geen kosten kwijt. Hierdoor loop je geen enkel risico en betaal je alleen bij tevredenheid met onze diensten.
Geen verkoop, geen kosten
Je kunt onze verkoopdienst met een gerust hart uitproberen! Zonder risico, zonder kosten vooraf. Zo simpel werkt het.

Samen verkopen we jouw huis

Het verkopen van je huis is een spannende stap. Het einddoel is duidelijk: je wilt je woning verkopen tegen de beste prijs én voorwaarden. De weg ernaar toe is soms lastig, met bochten of soms zelfs met een paar hobbels. Makelaar Geert kent de weg en helpt je bij het complete verkoopproces. Wij hebben een passie voor ons vak en bovenal een passie voor jouw huis. Vanaf de eerste handdruk zijn onze afspraken helder en nemen we de tijd voor jou. Ga jij met ons op weg?

Verkopen met Van Wattum Makelaardij

✔ Proefverkopen: probeer onze verkoopdienst gratis uit
✔ Wij gaan voor de beste optie voor jou
✔ Groningse nuchterheid: altijd een eerlijk advies
✔ Altijd één vast aanspreekpunt
✔ Regiokenner in Stadskanaal e.o.

  Ik wil kennismaken!

  Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

  Proefverkopen: geen verkoop, geen kosten

  Je huis verkopen is vaak een grote stap in je leven. Daarom leggen we je graag in heldere stappen uit hoe dit proces in zijn werk gaat. Twijfel je nog? Je kunt bij ons met een gerust hart proefverkopen. Dat betekent dat je onze verkoopdienst helemaal gratis kunt uitproberen. Als het je niet bevalt, kun je kosteloos stoppen. Bovendien betaal je bij ons altijd pas als wij je huis hebben verkocht.

  Huis verkopen Stadskanaal

  Tijd voor jouw situatie
  Voor elke klant nemen we de tijd, dus ook voor jou. Elke vraag wordt beantwoord. Het contact wordt door al onze klanten als prettig ervaren. De klik die we hebben met onze klanten vinden wij het belangrijkste. We gaan altijd voor de beste optie voor jou, en kiezen niet voor eigen gewin. Deze eerlijkheid en oprechtheid wordt gewaardeerd en daar zijn wij trots op.
  Leukste bezichtigingen
  Een huis verkopen of voor het eerst een huis aankopen is natuurlijk een spannende gebeurtenis. Maar, het mag ook best een beetje leuk zijn! Met makelaar Geert ben je verzekerd van de leukste bezichtigingen in regio Stadskanaal. Je wilt niet worden opgejaagd als het gaat om huizen bekijken of je eigen woning verkopen. Bij ons kan jij je op je gemak voelen.
  Specialistisch topteam
  Wij houden namelijk van wat we doen. Wij doen altijd ons uiterste best. We halen alles eruit wat er in zit. Het regelwerk kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Met onze full-service dienstverlening ontzorgen wij je van A tot Z. We houden je van alle stappen op de hoogte. Als nuchtere Groningers nemen wij je met gevoel mee in het verkoopproces, maar blijven wel met beide benen op de grond staan.

  Huis verkopen in Stadskanaal en omgeving

  Bij het verkopen van je huis geldt een simpel principe: hoe groter de belangstelling, hoe hoger de verkoopopbrengst kan uitvallen. Tegenwoordig vraagt de verkoop van een woning dan ook steeds meer een marketinggerichte aanpak, waarbij alle moderne technieken worden ingezet.

  Dit realiseren wij door de woning optimaal te presenteren en te promoten. Naast een opvallende, kwalitatieve woningpresentatie zorgen we er samen voor dat de verkoopstrategie die wij hanteren past bij jouw wensen en situatie. Wij vinden het belangrijk om jou als klant goed te kennen. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact. Door echt te kijken en te luisteren naar jouw situatie – hoe die ook mag zijn – kunnen wij onze verkoopstrategie zo aanpassen, zodat jij je er prettig bij voelt. Dat is waar het uiteindelijk om draait. Wij kijken verder dan de horizon en doen wat wij beloven. Wij verkopen je huis voor de beste prijs en voorwaarden.

  Ja, ik wil een vrijblijvend informatiegesprek!

  Verkooppakket Van Wattum Makelaardij
  0 +

  tevreden klanten

  0

  is ons gemiddelde rapportcijfer

  0 +

  leuke bezichtigingen

  24/7 op de hoogte

  Wij snappen dat je graag op de hoogte wordt gehouden van nieuwe ontwikkelingen rondom de verkoop van jouw woning. Daarom krijg je bij ons jouw eigen online klantdossier, waarin ik alle vorderingen noteer. Hierdoor ben jij continu op de hoogte, 24 uur per dag!

  Van Wattum Huis verkopen Stadskanaal Verhuizen

  Samen met ons jouw woning verkopen?

  Geert van Wattum staat voor je klaar!

  Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag - vrijblijvend - bij je langs om je meer te vertellen over onze dienstverlening.

  Wat onze klanten vinden

  10 Anoniem Brabantselaan 18 21 dec. 2022

  Het is zeer prettig verlopen. Geert van Wattum heeft heel veel kennis van de markt en is zeer deskundig

  8.5 Anoniem Zonnedauwlaan 18 15 dec. 2022

  De samenwerking is erg prettig verlopen. Duidelijke uitleg van alle zaken. Ook zeer tevreden over de fotograaf.

  8.8 Mevr. Ellie Bentlage Hoofdstraat 80 B 09 dec. 2022

  Hele fijne gewone makelaar, goed begeleid door hem. Niet alleen bij de verkoop van ons eigen woning, maar ook bij de aankoop van onze huidige woning.

  10 Mevr. Wilma Pathuis De Weegbree 24 08 nov. 2022

  Leuke en Enthousiaste man die er voor zorgt dat de woning snel en soepel in de verkoop gaat. Contact gaat snel en alles is duidelijk.

  10 Anoniem Scheperijweg 8 31 okt. 2022

  Onze makelaar heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Alles is in goed overleg gegaan. Regelmatig contact en terug koppeling. Houdt zich aan afspraken. Fijn persoon. Eerlijk. Meedenkend. Betrouwbaar.

  10 Dhr. Klaas Wierenga Vlouwakkers 37 28 okt. 2022

  Geert heeft ons geweldig geholpen met de verkoop van onze woning. Hij heeft de woning goed in de markt gezet en daarmee was de woning snel en goed verkocht. Daarnaast een hele fijne en sociale man,...

  10 Ben En Jannie Eelsing Omloop 67 14 okt. 2022

  Alles is goed gegaan , de makelaar heeft goed geluisterd naar de wensen en we zijn goed ingelicht. Zal onze makelaar aan iedereen aanbevelen.

  9.0 Dhr. en mw. Geerts Azaleastraat 75 13 okt. 2022

  Eerlijk en kennis van de markt Is persoonlijk en vakkundig Geeft ook heel duidelijk aan wat je kunt verwachten , dat is heel prettig je weet waar je aan toe bent

  9.0 Dhr. Messchendorp Spreeuwenhof 6 22 jul. 2022

  Van Wattum is een bevlogen en uiterst sympathieke man met verstand van zaken. Hij begeleid je van het begin tot het eind. Hij heeft de verkoop van ons huis naar alle tevredenheid geregeld.

  8.3 Dhr. Winter Kleine Borg 5 19 jul. 2022

  Prima makelaar! Persoonlijke begeleiding, duidelijk verkooptraject, maar alles in samenspraak en met goedkeuring van de verkoper.

  Jouw droomwoning nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Van Wattum Makelaardij
  Saaksumborg 9
  9502 WT Stadskanaal

  Back to top

  Wat is jouw huis waard?

  Geert vertelt het je!

  Gratis waardebepaling