Makelaar Oude Pekela

Opfunda beoordeeld met: 9,5

Huis verkopen Oude Pekela

Woon jij in regio Oude Pekela en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. Onze makelaar begeleidt je in het gehele proces van A tot Z, passend bij jouw situatie. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Hierin brengt jouw makelaar graag samen met jou de mogelijkheden in kaart.

Verkoopmakelaar Oude Pekela

Gratis waardebepaling Oude Pekela

Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw woning in Oude Pekela? Wij komen graag bij jou langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van jouw huis. Onze waardebepaling is altijd gratis.

Wonen in Oude Pekela

Schutsemarkt
Op de tweede zaterdag van juni wordt langs het Pekelderdiep in Nieuwe Pekela de Schutsemarkt gehouden.
Diep in't Piep
Het veenkoloniale dorp ligt aan het Pekelderdiep ook wel "Diep in't Piep" door de lokale bevolking genoemd.
Watertoren
De watertoren van Oude Pekela is aangewezen als rijksmonument. Een industrieel monument in het dorp is de korenmolen De Onrust.

Huis kopen Oude Pekela

Op zoek naar een woning in Oude Pekela maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Onze aankoopmakelaar helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Aankoopmakelaar Oude Pekela

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Oude Pekela en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaar heeft jarenlange ervaring met het aankopen van een huis in Oude Pekela.

Huis kopen

Makelaar Oude Pekela

Opzoek naar een makelaar in Oude Pekela?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Anita helpt je graag met het aankopen en verkopen van jouw woning in Oude Pekela.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in

Van Wattum Makelaardij
Saaksumborg 9
9502 WT Stadskanaal

Back to top

Wat is jouw huis waard?

Geert vertelt het je!

Gratis waardebepaling