De betrokken makelaar van Stadskanaal
verbindt huis en hart

Verhoog de waarde van je huis met onze 10 tips

Download direct
Leukste bezichtigingen
Een huis verkopen of voor het eerst een huis aankopen is natuurlijk een spannende gebeurtenis. Maar, het mag ook best een beetje leuk zijn! Met makelaar Geert ben je verzekerd van de leukste bezichtigingen in regio Stadskanaal. Je wilt niet worden opgejaagd als het gaat om huizen bekijken of je eigen woning verkopen. Bij ons kan jij je op je gemak voelen.
Tijd voor jouw situatie
Voor elke klant nemen we de tijd, dus ook voor jou. Elke vraag wordt beantwoord. Het contact wordt door al onze klanten als prettig ervaren. De klik die we hebben met onze klanten vinden wij het belangrijkste. We gaan altijd voor de beste optie voor jou, en kiezen niet voor eigen gewin. Deze eerlijkheid en oprechtheid wordt gewaardeerd en daar zijn wij trots op.
Specialistisch topteam
Het regelwerk kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Met onze full-service dienstverlening ontzorgen wij je van A tot Z. We houden je van alle stappen op de hoogte. Als nuchtere Groningers nemen wij je met gevoel mee in het verkoopproces, maar blijven wel met beide benen op de grond staan.

Welkom bij Van Wattum Makelaardij

Lokaal betrokken

De deal is zakelijk, het gevoel blijft persoonlijk. Van Wattum Makelaardij verbindt huis en hart met betrokkenheid, deskundigheid en lokale woningmarktkennis. Wat jouw woondroom ook is, door onze kennis en ervaring van de woningmarkt in regio Stadskanaal boeken wij succes.

Persoonlijk

Alles pakken we aan met een flinke dosis enthousiasme. Bovendien ontvang je de persoonlijke service en aandacht die je van een klein makelaarskantoor mag verwachten.

Waarom Van Wattum?

  • 30 jaar ervaring in regio Stadskanaal
  • Sterke woningpresentatie
  • Verkoop- of aankoopstrategie op basis van jouw situatie
  • Aangesloten bij de NVM
  • Open en heldere aanpak, geen verborgen kosten
0 +

huizen in de verkoop

0

huizen verkocht afgelopen jaar

0 +

leuke bezichtigingen gedaan

Contact met ons opnemen?

Of ons direct te woord staan?

Wij helpen u graag verder!

Diensten makelaar Stadskanaal

Verkopen

Het verkopen van je huis is een spannende stap. Het einddoel is duidelijk: je wilt je woning verkopen tegen de beste prijs én voorwaarden. Geert van Wattum kent de weg en helpt je bij het complete verkoopproces.

Aankopen

Als aankoopmakelaar zijn wij uitsluitend bezig met mensen die een woning willen aankopen. Samen met jou doorlopen we het gehele traject: van het in kaart brengen van de woonwensen en mogelijkheden, het onderhandelen tot het ondertekenen bij de notaris.

Jouw makelaar in Stadskanaal

9.0 Herman Middel Wielewaalhof 82 05 jul. 2024

Geert is een open en eerlijk persoon. Een makelaar zonder franje, lekker dialect , no nonsens. Hij luistert goed naar de klanten en denkt in oplossingen. Kortom een fijne makelaar.

10 Anoniem Meidoornstraat 1 01 jul. 2024

Zeer tevreden over alle aspecten, steeds bereid om snel te reageren als er vragen of opmerkingen waren . Voor een volgende verkoop zullen we zeker weer voor van Wattum kiezen als onze makelaar.

10 Selina Santing 27 jun. 2024

Aardige man met een hele goede bezichtiging. Veel informatie kunnen krijgen.

10 Arjan Kaijser 26 jun. 2024

De rondleiding heb ik als prettig ervaren. Ik heb uitgebreid alle informatie gekregen over de woning en de makelaar nam ruim de tijd om ons rond te leiden in de woning. Kortom, uitstekend!

8.5 Henry Jansen Burgemeester Buiskoolweg 7 19 jun. 2024

Soepel en vriendelijke man. Correcte benadering door kantoormedewerkers en prima service gerichte administratieve afhandeling.

10 Marc B 19 mei 2024

Fijne makelaar die goed met je meedenkt. Zowel in aankoop als verkoop. Prettig realistische houding en nette no-nonsense benadering.

10 Thijs Blokzijl 12 mei 2024

Zeer prettige, sociale en eerlijke makelaar. Tijdens bezichtigingen erg duidelijk en compleet verhaal. Heeft alle tijd en geeft je geen gehaast gevoel.

10 Stijn Fun 08 mei 2024

Goede makelaar! Geert nam ruim de tijd om alles uit te leggen, gaf eerlijk advies en was erg behulpzaam. Al met al een positieve ervaring!

10 Sophie Spreen 07 mei 2024

Fijne makelaar, goede ervaringen met de bezichtigingen!

10 Esther Tolk 06 mei 2024

Vandaag bezichtiging gehad duidelijk en eerlijk advies gekregen

Mail jezelf het laatste woningaanbod

Van Wattum Makelaardij
Saaksumborg 9
9502 WT Stadskanaal

Back to top

Wat is jouw huis waard?

Geert vertelt het je!

Gratis waardebepaling